Over MBS

Mediation Bureau Soeters biedt mediation, bemiddeling en begeleiding op het gebied van relatie, (echt)scheiding en voortgezet ouderschap na scheiding. Zaken in het leven die eenieder die er mee geconfronteerd wordt emotioneel raakt.

De benadering van Mediation Bureau Soeters is professioneel, betrokken en persoonlijk zodat je het gevoel hebt in goede handen te zijn en je kunt vertrouwen op een goede afwikkeling van zaken. Voor jullie èn de kinderen.
Samen gaan wij op weg om oplossingen te vinden in de situatie waar alle betrokken gezinsleden, collega’s, familieleden, buren zich in kunnen vinden.
Wanneer de situatie daarom vraagt, werk ik samen met andere professionals die met hun   specialistische kennis bijdragen aan het gewenste resultaat.

Het bezoekadres van Mediation Bureau Soeters is gelegen in het centrum van Hoorn en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Wanneer je meer wilt weten over een van de diensten van Mediation Bureau Soeters en de kosten, kun je gebruik maken van het contactformulier.

Volgende pagina

Mediation

Wanneer je met je partner, ... Read more